Over DeTexpert

DeTexpert is ontstaan als hobby project door mij: Thijs Joosten. Vanuit mijn passie voor toffe elektronische producten en mijn ervaring in de wereld van online marketing leek het me leuk om een goede blogwebsite te maken over elektronische producten.

Thijs DeTexpert

Al het onderzoek op DeTexpert is door mijzelf gedaan. Hierbij is gekeken naar mijn eigen ervaringen, ervaringen van andere mensen en algemene product informatie. Ik heb alle producten geanalyseerd en heb zo voor elke categorie een top 3 producten gemaakt welke ik zelf zou kopen. Zo heb je altijd een overzicht van écht de beste producten in een bepaalde categorie.

Met DeTexpert weergeef ik een overzicht van de drie beste producten welke ik zelf zou kopen in een categorie. Al het onderzoek voor de producten wordt door mijzelf gedaan.

Mijn onderzoek wordt gedaan onafhankelijk van bepaalde websites. Ik kies zelf de beste producten, echter link ik vanaf mijn website alleen door naar Coolblue en Bol.com. Dit vind ik zelf de fijnste websites om producten aan te schaffen binnen Nederland. Ik ben aangesloten bij het affiliate netwerk van deze partners waardoor ik een kleine vergoeding krijg wanneer iemand via mijn website de producten aanschaft. Uiteraard betaalt de bezoeker niets extra! De vergoeding gaat af van de marge van Coolblue en Bol.com zelf, waardoor jij altijd dezelfde lage prijs betaald.

Heb je een bepaalde vraag over DeTexpert. Neem dan gerust contact met mij op via mijn emailadres

Veel leesplezier gewenst!