De Drie leukste Nintendo Switch Games (voor samen)

De Drie leukste Nintendo Switch Games (voor samen)

De Nintendo Switch is het ideale console om samen met vrienden en familie te gamen. Je kunt met maximaal 8 mensen samen spelen vanaf 1 console. Zelf heb ik 4 controllers, waardoor je schermpje om op te kijken nog groot genoeg is om het goed te kunnen zien. Ook heb ik daardoor precies genoeg plek over op de bank.

Er is een groot scala aan spelletjes die je samen kunt spelen. Daarom geef ik je vandaag mijn favoriete spelletjes voor samen op de Switch:

Overcooked 2

Overcooked 2 leukste multiplayer Nintendo switch spel

In Overcooked 2 sta je met maximaal vier mensen samen te koken in de keuken. Het doel van dit spel is om de chaos onder controle te houden om samen met je mede-chefs de juiste maaltijden te bereiden.

Dit spel is ontzettend leuk en is een goede test voor jouw talent in de keuken (en je vriendschap mits je met andere mensen samen speelt). Het niveau van het spel ligt redelijk hoog, zo moet je meerdere gerechten tegelijkertijd maken en in de gaten houden. De juiste timing is dus erg belangrijk.

Ook hebben ze bij Overcooked 2 gezorgd dat het niet gaat vervelen. Zo blijven de uitdagingen steeds veranderen. Soms kunnen jij en je collega’s niet bij dezelfde gedeeltes van de keuken en ben je dus afhankelijk van elkaar om bepaalde gerechten te maken. Al met al echt enorm leuk om samen te spelen.

Mario Kart 8 Deluxe 

Beste Nintendo switch spel voor meerdere spelers: Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart is al sinds de prehistorie één van de meest gespeelde spellen voor samen. Dit spel is in vrijwel ieder huishouden één van de aanwezige spellen om samen te spelen. Dit spel is niet enorm veel veranderd over de jaren en misschien is dat wel waarom het een beetje nostalgie opbrengt elke keer dat je het speelt.

In Mario Kart 8 Deluxe zijn er standaard 8 cups met elk 5 banen waarin je kunt spelen. Een aantal van de banen zijn welbekende banen van eerdere Mario Karts, maar er zijn ook nieuwe banen.

Een leuk element van Mario Kart 8 Deluxe is het vrijspelen van nieuwe Auto’s, Banden en Vliegers. Doordat je steeds nieuwe dingen kunt vrijspelen blijft het leuk om te blijven racen.

Uiteraard zijn er ook genoeg nieuwe binnendoorwegen welke je kunt ontdekken.

Al met al een echte must have!

Snipperclips

Grappigste Multiplayer Nintendo Switch spel: Snipperclips

Over plezier en chaos in één spel gesproken. Snipperclips is een simplistisch maar echt hilarisch spel waarbij je elkaars figuurtje in een blokje moet knippen om het level te halen.

Zo moet je bij sommige levels bijvoorbeeld een bal van A naar B vervoeren. Waarvoor een teamgenoot jouw blokje in een bepaalde vorm moet knippen om de bal te kunnen vervoeren. Maar het kan ook zo zijn dat jullie poppetjes precies een bepaalde vorm moeten vullen en niet buiten de lijntjes mag.

Snipperclips is een spel waarbij samenwerken centraal staat. Maar in de realiteit zorgt het er vooral voor dat je je teamgenoten het leven zuur maakt door ze helemaal te verknippen.

Door de afwisseling in de levels blijft dit spel erg leuk. Vooral met 4 mensen is het een grote chaos om iedereen gestroomlijnd te werk te laten gaan. Maar het zorgt wel voor grappige situaties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *