De drie beste mobiele airco’s voor in huis

De drie beste mobiele airco’s voor in huis van 2023

Fuave ACB09K01

De best verkochte mobiele airco - Fuave ACB09K01

De Fuave ACB09K01 is een mobiele airco met een afstandsbediening en de mogelijkheid om de gewenste ruimtetemperatuur constant in te stellen. Het apparaat kan makkelijk worden verplaatst door de aanwezige wielen en is geschikt voor het koelen van ruimtes tot 26m2.

Een voordeel van deze mobiele airco is de ontvochtigingsfunctie en het feit dat het apparaat snel zorgt voor een koelere ruimte. Een nadeel is echter dat de meegeleverde raamafdichtingsset alleen geschikt is voor draairamen en niet voor andere soorten ramen, zoals dakramen of kiepramen. Daarnaast maakt de airco met een geluidsniveau van 65 decibel relatief veel geluid.

Met een prijskaartje van €299 biedt de Fuave ACB09K01 een betaalbare optie voor wie op zoek is naar een mobiele airco met handige functies. Het apparaat koelt effectief en snel, maar het is wel belangrijk om rekening te houden met de beperkingen van de raamafdichtingsset en het geluidsniveau.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Duux North Smart 14K BTU/h Wit

De beste mobiele thuis airco

De Duux North Smart 14K BTU/h Wit is een geavanceerde mobiele airco die op afstand bedienbaar is via een app of spraakassistent. Naast het koelen van de ruimte beschikt deze airco ook over een ontvochtigings- en ventilatiefunctie. Met de mogelijkheid om ruimtes tot 38m2 te koelen en een nachtmodus is dit een krachtig en veelzijdig apparaat.

Een nadeel van de Duux North Smart 14K BTU/h Wit is dat het waterreservoir niet afneembaar is. Ook al heeft deze airco met een geluidsniveau van 58 decibel minder lawaai dan andere modellen, kan het voor sommige mensen nog steeds te veel geluid maken.

Met een prijskaartje van €949 is de Duux North Smart 14K BTU/h Wit een stuk duurder dan andere mobiele airco’s, maar de geavanceerde functies en het vermogen om grote ruimtes te koelen maken het een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en slimme airco.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

De’Longhi PAC EM93 Silent

De stilste mobiele thuis airco

De De’Longhi PAC EM93 Silent is een mobiele airco die goed zijn werk doet en de ruimte snel koelt. Met een bereik tot 38m2 is het een geschikte airco voor middelgrote ruimtes. De airco wordt geleverd met een afstandsbediening en is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen.

Een nadeel van deze airco is dat het per dag 1 emmer water afvoer nodig heeft. Ook wordt de airco volgens specificaties iets luider (63DB) dan de Duux North Smart 14K BTU/h Wit, maar veel reviews melden dat het toch als relatief stil wordt ervaren. De prijs van €629 ligt lager dan die van de Duux, maar het kan zijn dat het niet voor alle gebruikers de stilte biedt die ze hopen te hebben.

In conclusie, de De’Longhi PAC EM93 Silent is een efficiënte en makkelijk verplaatsbare mobiele airco die goed koelt, maar heeft wel een lage geluidsniveau en heeft een dagelijkse waterafvoer nodig. De prijs is relatief gunstig ten opzichte van andere modellen.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Hopelijk helpt bovenstaande informatie jou om de beste mobiele airco’s voor in huis te kiezen. Nog niet uitgelezen? Bekijk hier onze blog over de beste elektronische tandenborstels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *