De drie beste wifi speakers

De drie beste WiFi Speakers voor thuis van 2023

Sonos One Zwart

Sonos One Beste Wi-Fi speaker voor thuis

De Sonos One Zwart is een wifi speaker die werkt op het 2.4GHZ netwerk. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van een Sonos product. De speaker heeft een mooi design en levert een goede geluidskwaliteit. Zelfs de lage bastonen klinken goed.

Een groot voordeel van de Sonos One Zwart is dat het ideaal is voor geluid in meerdere ruimtes. Via de app kun je gemakkelijk meerdere Sonos speakers aan elkaar koppelen. Dit zorgt voor een geweldige luisterervaring in het hele huis.

Hoewel de Sonos One Zwart een goede keuze is voor een wifi speaker, is het wel aan de prijzige kant. Daarnaast werkt de speaker niet zonder stroomkabel, waardoor het minder mobiel is. Ondanks deze nadelen is de Sonos One Zwart toch een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goede kwaliteit wifi speaker met een mooi design en handige app-functionaliteit.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Google Nest Audio Charcoal

Goedkope WiFi speaker met spraakassistent Google Nest

De Google Nest Audio Charcoal is een wifi speaker die ook functioneert als spraakassistent. Voor degenen die reeds een Google account hebben is het gebruik van agendabeheer mogelijk. De prijs van de Nest Audio is aanzienlijk lager dan de Sonos One, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding als goed kan worden beschouwd.

Helaas is de geluidskwaliteit van de Nest Audio lager dan die van de Sonos One. Daarnaast is het zo dat alleen Spotify en Google Music ondersteund worden en dat de kwaliteit van de lage bastonen minder goed is dan bij de Sonos One.

Al met al is de Google Nest Audio Charcoal een prima wifi speaker voor degenen die een spraakassistent in huis willen halen en niet teveel geld willen uitgeven. Het geluid is van goede kwaliteit, maar niet zo goed als bij de Sonos One. De beperkte ondersteuning voor muziekdiensten kan voor sommigen een nadeel zijn.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart

Harman Kardon Citation ONE MK3 kwaliteit WIFI speaker

De Harman Kardon Citation ONE MK3 is een wifi speaker met een erg hoge geluidskwaliteit. Hij is goedkoper dan de Sonos One en heeft ook een ingebouwde Google spraakassistent. Hierdoor is de bediening van de speaker nog makkelijker en kun je ook gebruik maken van alle voordelen van de Google Assistent.

Helaas heeft de Harman Kardon Citation ONE MK3 ook enkele nadelen. Zo is hij duurder dan een Google Nest en verbreekt de verbinding vaak. Daarnaast heeft hij geen eigen besturings app en is het instellen van multiroom iets ingewikkelder dan gewenst.

Al met al is de Harman Kardon Citation ONE MK3 een goede wifi speaker met een hoge geluidskwaliteit. Hij heeft enkele nadelen, maar deze wegen niet op tegen de voordelen. De ingebouwde Google spraakassistent is een groot pluspunt en de prijs is redelijk voor de geboden kwaliteit.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Hopelijk helpt bovenstaande informatie jou om de beste wifi speakers voor thuis te kiezen. Nog niet uitgelezen? Bekijk hier onze blog over de beste smartwatches.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *