De drie beste slimme video deurbellen

De drie beste slimme video deurbellen van 2023

Eufy Video Doorbell Battery Set

De beste slimme video deurbel voor thuis

De Eufy Video Doorbell Battery Set is een slimme video deurbel die zowel bedraad als draadloos kan worden geïnstalleerd. Een groot voordeel van deze deurbel is dat de beelden lokaal worden opgeslagen, waardoor er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig is om beelden terug te kijken. Ook bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De installatie is bovendien eenvoudig.

Een nadeel van de Eufy Video Doorbell Battery Set is dat het interne geheugen van het basisstation niet kan worden uitgebreid. Ook kan de deurbel te makkelijk worden afgenomen, waardoor hij gestolen kan worden. Het is dus aan te raden om hem extra goed vast te schroeven. Een ander nadeel is dat de geleverde schroeven van lage kwaliteit zijn.

Al met al is de Eufy Video Doorbell Battery Set een goede keuze voor wie op zoek is naar een slimme deurbel. Het feit dat de beelden lokaal worden opgeslagen en dat je bij bewegingsdetectie meldingen krijgt via de app, zijn grote voordelen. De installatie is bovendien eenvoudig, hoewel het wel belangrijk is om de deurbel extra goed vast te schroeven en eventueel betere kwaliteit schroeven aan te schaffen. Met een prijs van €199 is deze deurbel zeker het overwegen waard.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Google Nest Hello Videodeurbel

De mooiste slimme video deurbel

De Google Nest Hello Videodeurbel biedt een HDR-beeldkwaliteit en is een slimme deurbel die je op de bestaande bedrading van je deurbel kunt aansluiten. Bovendien kun je de deurbel koppelen aan de Google Assistant om hem samen te laten werken met andere slimme apparaten in je huis.

Een nadeel van de Google Nest Hello is dat je een beltransformator van 12 volt nodig hebt om hem te installeren. Daarnaast vereist het gebruik van de deurbel een sterk wifi-signaal bij je voordeur, wat je eventueel kunt verbeteren met behulp van een wifi-versterker. Om de slimme functies van de deurbel volledig te gebruiken, dien je een Google Nest Aware abonnement af te sluiten, wat vanaf 50 euro per jaar beschikbaar is. Helaas is deze deurbel ook gemakkelijk te stelen en vereist de installatie enige technische kennis.

Al met al is de Google Nest Hello Videodeurbel een goede keuze voor wie op zoek is naar een slimme deurbel met HDR-beeldkwaliteit en integratie met de Google Assistant. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de vereiste beltransformator, het sterke wifi-signaal en de kosten van het abonnement. Met een prijs van €259 is deze deurbel aan de duurdere kant, maar biedt het wel goede kwaliteit en handige functies.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Ring Video Doorbell Wired

De goedkoopste slimme videodeurbel

De Ring Video Doorbell Wired biedt een Full HD resolutie voor scherpe beelden van wie er bij je voordeur staat. Een groot voordeel is dat je deze deurbel kunt aansluiten op je bestaande bedrading, waardoor je nooit een batterij hoeft op te laden.

Een nadeel is dat je zonder Ring Protect abonnement geen toegang hebt tot het opslaan en delen van beelden. Verder moet je ervoor zorgen dat je deurbeladapter tussen de 8 en 24 volt levert om de deurbel te kunnen installeren. Wanneer je zelf de bel wilt horen in huis, heb je extra extensies (chime) nodig.

Al met al biedt de Ring Video Doorbell Wired een goede optie voor wie op zoek is naar een deurbel met bedrading en een Full HD resolutie. Let wel op dat je extra kosten kunt hebben voor het Ring Protect abonnement en eventuele extensies om de bel te horen.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Hopelijk helpt bovenstaande informatie jou om de beste slimme video deurbel te kiezen. Nog niet uitgelezen? Bekijk hier onze blog over de beste mobiele airco’s voor in huis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *