De drie beste draadloze oortjes

De drie beste draadloze oortjes van 2023

Apple AirPods 2 met oplaadcase

De standaard keuze voor draadloze oortjes voor Apple iPhone

De Apple AirPods 2 met oplaadcase zijn erg populair bij Apple-gebruikers. De geluidskwaliteit wordt als zeer goed beoordeeld en de batterijduur voor luisteren is ongeveer 5 uur. Daarnaast zijn de oortjes erg gemakkelijk te verbinden met je Apple producten en is Siri aan te spreken via de oortjes. Een ander voordeel is dat je geen last hebt van kabels langs je nek.

Er zijn echter ook enkele nadelen. Zo werken de AirPods alleen met Apple producten en is er geen draadloos opladen voor de case mogelijk. Ook beschikken de oortjes niet over noice cancelling en de oplaadcase wordt snel bekrast. Tot slot zijn de Apple AirPods 2 aan de prijzige kant.

In conclusie zijn de Apple AirPods 2 met oplaadcase een goede keuze voor Apple-gebruikers die op zoek zijn naar draadloze oortjes met goede geluidskwaliteit en gemakkelijke connectiviteit met andere Apple producten. Echter, als je op zoek bent naar noice cancelling of draadloos opladen, zijn er alternatieven op de markt die dit wel bieden tegen een vergelijkbare of lagere prijs.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Apple AirPods Pro 2

De beste optie voor draadloze oortjes voor Apple iPhone

De Apple AirPods Pro 2 worden geprezen om hun uitstekende geluidskwaliteit en topklasse Noice Cancelling functie. Ook is de pasvorm verbeterd ten opzichte van de Pro 1, en zijn de oortjes spatwaterdicht. De batterijduur van 6 uur is een pluspunt.

Een nadeel van de AirPods Pro 2 is dat ze alleen werken met Apple producten, en de hoge prijs kan een drempel vormen voor sommige gebruikers. Ook zijn er klachten over het geluid wanneer er gebeld wordt via de oortjes.

Ondanks de hoge prijs en enkele klachten over het belgeluid, zijn de Apple AirPods Pro 2 een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een premium geluidservaring met topklasse Noice Cancelling.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart

De beste wireless headphones voor Samsung

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart zijn draadloze oortjes die uitblinken in geluidskwaliteit en noice cancelling. Het geluid is uitstekend en de noice cancelling is van het hoogste niveau. Bovendien zijn de oordopjes waterbestendig, wat handig is bij het schoonmaken. De oordopjes kunnen ook gebruikt worden met Apple en andere Android toestellen, wat veel flexibiliteit biedt.

Een nadeel van de Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart is dat sommige mensen klagen over de pasvorm, wat kan leiden tot ongemak tijdens het dragen. Daarnaast werkt het gebruik van de oordopjes bij het bellen niet altijd uitstekend. De prijs van de oordopjes is lager dan die van Apple-varianten, maar nog steeds vrij hoog.

Over het algemeen zijn de Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve, draadloze oordopjes. De uitstekende geluidskwaliteit en noice cancelling maken ze aantrekkelijk, maar het is wel belangrijk om op te letten dat de pasvorm niet voor iedereen perfect is en dat bellen met de oordopjes soms niet optimaal werkt.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Hopelijk helpt bovenstaande informatie jou om de beste draadloze oortjes te kiezen. Nog niet uitgelezen? Bekijk hier onze blog over de beste home cinema sets.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *