De drie beste smart watches

De drie beste smartwatches voor alledaags gebruik van 2023

Garmin Vivoactive 4 Zwart 45 mm

Beste smartwatch Garmin Vivoactive 4

De Garmin Vivoactive 4 Zwart 45 mm is een smartwatch met een omtrek van 45 millimeter. De batterij gaat tussen de 4 tot 5 dagen mee bij normaal gebruik. Een groot voordeel van de Vivoactive 4 is dat het contactloos betalen ondersteunt, dit maakt het gemakkelijk om betalingen te doen zonder je portemonnee of telefoon mee te dragen. Ook meet het hartslagzones tijdens het trainen, dit helpt om het trainingsschema aan te passen aan jouw fitnessniveau. Er is een ingebouwde muziekspeler, waardoor je geen telefoon meer nodig hebt tijdens het sporten. Het scherm wordt helderder naarmate het meer zonlicht ontvangt.

Echter is de Vivoactive 4 niet compatibel met alle Huawei smartphones. Navigatie is soms onduidelijk en de kleurgebruik op het scherm is slecht. Ook gebruikt de zuurstofmeter veel batterij.

Over het algemeen is de Garmin Vivoactive 4 Zwart 45 mm een goede smartwatch met veel handige functies zoals contactloos betalen, hartslagzones en ingebouwde muziekspeler. Maar het is niet compatibel met alle smartphones, navigatie is soms onduidelijk en de zuurstofmeter gebruikt veel batterij.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart

Beste smart watch voor Android: Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart

De Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart is een smartwatch met een omtrek van 46 millimeter. De batterij gaat tussen de 4 tot 5 dagen mee bij normaal gebruik. Een van de grootste voordelen van de Galaxy Watch4 is dat het contactloos betalen ondersteunt. Met Google Play kunt u alle apps downloaden uit de Play Store, waardoor de mogelijkheden van deze smartwatch groter zijn dan veel andere smartwatches. Ook is de prijs iets lager dan de Garmin Vivoactive 4 Zwart 45 mm.

Echter, de Samsung Galaxy Watch4 is niet compatibel met Apple en Huawei smartphones. De bloeddrukmeting kan pas worden uitgevoerd nadat het horloge is gekalibreerd met een losse bloeddrukmeter. De batterij moet elke dag worden opgeladen. En het standaard bandje zit niet heel lekker.

Over het algemeen is de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart een solide smartwatch met veel handige functies zoals contactloos betalen en Google Play. Maar het is niet compatibel met alle smartphones, de bloeddrukmeting kan pas worden uitgevoerd nadat het horloge is gekalibreerd met een losse bloeddrukmeter, de batterij moet elke dag worden opgeladen, en het standaard bandje zit niet heel lekker.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Beste smart watch voor Apple: De Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

De Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is een smartwatch met een omtrek van 45 millimeter. De batterij gaat ongeveer 2 dagen mee bij normaal gebruik, wat minder is dan veel van zijn concurrenten. Een groot voordeel van de Apple Watch Series 8 is dat het contactloos betalen ondersteunt en een ingebouwde muziekspeler heeft.

Echter, de Apple Watch Series 8 is niet compatibel met Android en Huawei smartphones. De batterij moet bijna elke dag worden opgeladen en de oplader wordt niet standaard meegeleverd. De prijs is dubbel zo hoog vergeleken met veel van zijn concurrenten, terwijl de functionaliteit niet uitgebreider is.

Over het algemeen is de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband een slimme keuze voor gebruikers met een iPhone. Hoewel de batterijduur korter is dan de concurrentie en de oplader niet standaard wordt meegeleverd, biedt het contactloos betalen en een ingebouwde muziekspeler wel veel voordelen. Maar de prijs is dubbel zo hoog vergeleken met de concurrentie, terwijl de functionaliteit niet uitgebreider is.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Hopelijk helpt bovenstaande informatie jou om de beste smartwatches kiezen. Nog niet uitgelezen? Bekijk hier onze blog over de beste robotstofzuiger.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *