De drie beste home cinema sets

De drie beste Home Cinema Sets van 2023

Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Zwart

Beste Home Cinema Geluidsinstallatie set

De Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Zwart is een complete home cinema set die bestaat uit een soundbar, subwoofer en 2 draadloze achterspeakers. Deze set zorgt voor een 5.1 surround sound opstelling en extra ruimtelijk geluid door de Dolby Atmos. Daarnaast beschikt de set over ingebouwde Google Assistant, waarmee je de set met je stem kunt bedienen.

Een nadeel van de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Zwart is dat er geen Bluetooth-functie aanwezig is. Dit betekent dat je alleen muziek kunt afspelen via WiFi of een kabelverbinding. Een ander nadeel is de stevige prijs van €2299. Voor dit bedrag krijg je echter wel een complete home cinema set met een hoogwaardige geluidskwaliteit en geavanceerde functies zoals de ingebouwde Google Assistant.

Al met al is de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Zwart een indrukwekkende home cinema set met een uitstekende geluidskwaliteit en geavanceerde functies. Ondanks het ontbreken van Bluetooth en de hoge prijs is deze set zeker het overwegen waard voor liefhebbers van hoogwaardige audio-ervaringen.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

JBL Bar 5.1

Beste prijs-kwaliteit home cinema set

De JBL Bar 5.1 home cinema set biedt een hoogwaardige geluidskwaliteit met een diepe bas en echte surround sound door de achterluidsprekers. Deze set is aanzienlijk goedkoper dan andere home cinema oplossingen, zoals de Sonos-set.

Helaas heeft de JBL Bar 5.1 geen Bluetooth of WiFi, wat betekent dat het niet draadloos kan worden gebruikt. Het is dus nodig om de set fysiek aan te sluiten op de apparaten waarmee je deze wilt gebruiken.

Over het algemeen biedt de JBL Bar 5.1 een geweldige prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare home cinema set met uitstekend geluid. Als je op zoek bent naar een draadloze oplossing, dan is deze set misschien niet de juiste keuze voor jou.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Sonos Arc Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

De hoogste kwaliteit home cinema set

De Sonos Arc Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart is een high-end home cinema set die bestaat uit een soundbar, subwoofer en 2 draadloze achterspeakers. De set zorgt voor een 5.1 surround sound opstelling met extra ruimtelijk geluid door de Dolby Atmos. Daarnaast beschikt de set over ingebouwde Google Assistant voor eenvoudige bediening.

Een groot voordeel van deze set is de kwaliteit van het geluid, dat van zeer hoge kwaliteit is en zorgt voor een optimale home cinema ervaring. Echter, net als de Sonos Arc 5.1 + Sub + One Duopack Zwart, heeft deze set geen Bluetooth en is het nog duurder in prijs, namelijk €2809.

Al met al is de Sonos Arc Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart een indrukwekkende home cinema set met hoogwaardige geluidskwaliteit en geavanceerde functies. Het is echter ook een zeer prijzige optie, en alleen geschikt voor degenen die bereid zijn flink te investeren in een optimale home cinema ervaring.

*Prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de bijbehorende website voor de nieuwste prijzen via de buttons

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *